Skip to content

Expressenledare: EDL försöker framställa islam som hotet mot

Video finns längre ner.

OKUNNIGT I går skrev vi om Counterjihad-mötet som sker på lördag den 4 augusti i Stockholm. Bland annat deltar EDL och vänsterextremisterna i AFA mobiliserar. Samma dag invigs Pride-festivalen.

Vi har också flera gånger tagit upp följande: Inom EDL finns det en hel del bi-homosexuella som är livrädda för vad ska hända om islamisterna/salafisterna skulle få politisk makt eller kraftigt inflytande i Europa. Och de har mycket goda skäl att vara rädda också.

Åtskilliga är de imamer och muslimer på gatan världen runt som spyr ut sitt hat mot HBQT – och de utgår från Koranen, som klart och tydligt föreskriver att homosexualitet är en synd då det går emot islam och det enda straffet är döden. Längre ner finns utdrag ur Koranen. Den texten är sammanställd av praktiserande muslimer.

Här är två exempel av tusentals videoklipp:

Homosexuals Should

... read more at: http://avpixlat.info/2012/07/31/expressenledare-edl-forsoker-framstalla-islam-som-hotet-mot-hbqt/